SESKO ry

Tässä SESKOn ensimmäinen uutiskirje!

Uutiskirje tulee ilmestymään neljä kertaa vuodesta ja se sisältää aina muutaman ajankohtaisen sähköalan standardointiin liittyvän artikkelin sekä uusimmat uutiset.

Olemme lisänneet sinut uutiskirjeen postituslistalle, mutta jos et jatkossa halua saada uutiskirjettä, voit poistaa tietosi listalta jokaisen uutiskirjeen lopusta löytyvästä linkistä tai verkkosivuillamme.

Toivottavasti löydät uutiskirjeestä itsellesi tarpeellista tietoa. Jos sinulla on vinkkejä tai ideoita uutiskirjeiden aiheiksi, voit lähdettää niitä palautelomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu(at)sesko.fi. Otamme mielellämme vastaan myös kaikkea muuta palautetta uutiskirjeestämme!


Cleantechilla menestykseen

Puhtaan teknologian tuotteet parantavat ympäristön tilan lisäksi myös teollisuuden kilpailukykyä, työllisyyttä ja kauppatasetta. Mutta mainiollakaan innovaatiolla ei ole merkitystä, jos sitä ei saada tuotekehityksestä eteenpäin - markkinoille ja käyttöön standardoituna tuotteena.

Lue lisää

Standarditietoa oppilaitoksille

SESKO tarjoaa opetuksen tueksi tietoa sähköteknisen alan standardeista ja standardoinnista. Oppilaitosyhteistyömme tavoitteena on, että yhä useammalla alalle valmistuvalla olisi riittävästi osaamista standardoinnin ominaisuuksista ja ymmärrystä sen tuomasta lisäarvosta.

SESKO julkaisee verkkosivuillaan opetus- ja itseopiskelukäyttöön tarkoitettuja esitysaineistoja.

Lue lisää

Älykkäät verkot ja aurinkosähkö

Aurinkosähkö ei ole uusi asia standardoinnissa.  Kansainvälinen komitea IEC TC 82 Solar photovoltaic energy systems perustettiin jo 35 vuotta sitten.  Kannattaa tulla mukaan standardointiyhteisöön, verkottumaan ja vaikuttamaan aurinkosähköstandardien sisältöön.

Lue lisää

Keskustele standardeista ja standardoinnista

IEC on mukana sosiaalisessa mediassa. IEC:n LinkedIn-keskusteluryhmä kokoaa yhteen ammattilaiset, asiantuntijat ja insinöörit, jotka käyttävät sähköteknisiä standardeja tai osallistuvat niiden kehittämiseen tai vaatimustenmukaisuuden arviointiin ja siten auttavat sähköteknisiä laitteita ja järjestelmiä toimimaan turvallisesti kaikkialla maailmassa. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

SESKO
Särkiniementie 3, 00211 Helsinki
Puh. +358 9 698 391
asiakaspalvelu@sesko.fi